Dansk version  British version 
 Produkter |  Profil |  Brochurer mm. |  Partnere |  Sikkerhed |  Priser |  Kontakt os Bliv TeamLink partner - kontakt os for en dialog


TeamLink A/S er primært teknologileverandør og ønsker at handle gennem partnere i størst muligt omfang.


Vi søger bl.a. partnere inden for Kvalitetsstyring (ISO 9000) og Proces- rådgivning (BPR). Som rådgiver får du et unikt værktøj i designfasen, og du får samtidig et stærkt driftssystem (execution) til at implementere og forankre de processer, du dokumenterer og udvikler.


TeamLink har også en række samarbejdspart- nere indenfor integration til ERP-systemer, skannere og systemer til automatisk genkendelse og konvertering af dokumenter.
      
 
Post Danmark A/S  WWW
Post Danmark tilbyder at skanne indgående post, herunder fakturaer, som så kan sendes elektronisk til TeamLink's workflow system.
 
Total ERP A/S  WWW
Total ERP A/S er en af de førende leverandører til det offentlige, der gennem deres daglige arbejde er med til at udvikle og styrke den økonomiske styring og digitalisering i offentlige og statslige institutioner, bl.a på Navision Stat og tilknyttede applikationer der understøtter de forskellige forretningsprocesser med brug af den sidste nye, dog velafprøvede teknologi, hvor intranet, extranet, internettet og mobile løsninger ofte vil være brugergrænsefladen til deres løsninger.
Sammen med Total ERP tilbyder TeamLink integrerede workflow løsninger til forskellige forretningsapplikationer; herunder elektronisk fakturastyring med OIO-XML integration til Navision Stat.
 
Visma Services Danmark A/S  WWW
Visma Services Danmark A/S er en af Nordens førende leverandører af systemer og serviceydelser inden for økonomi og lønadministration. Vi servicerer mange brancher og forskelligartede virksomheder hvilket giver os god indsigt i varierende behov og individuelle arbejdsgange ligesom vores medarbejdere er i stand til at arbejde i mange systemer.
Vores kunder er alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store og mellemstore virksomheder inden for både den private og offentlige sektor.
Med udgangspunkt i vores brede og dybe erfaring inden for økonomiområdet, har Visma Services specialiseret sig i bemandingsløsninger inden for regnskab og lønadministration på vores kunders adresser af kortere og længere varighed.
I Danmark er Visma Services repræsenteret i Herlev, Roskilde, Odense og Kolding med mere end 200 medarbejdere.
Visma anvender TeamLink i forbindelse med løsning af kreditorrelaterede opgaver for vore kunder.