Dansk version  British version 
 Produkter |  Profil |  Brochurer mm. |  Partnere |  Sikkerhed |  Priser |  Kontakt os 
Andre workflow

Opnå større effektivitet og bedre kvalitet for arbejdsprocesser, der involverer flere personer.


Bevar det fulde overblik, selv når processerne udføres på tværs af flere lokationer.

      
 
Fordele ved at benytte TeamLink workflow
 
Forbedret effektivitet - mindre tidsforbrug
Der kan spares både tid og omkostninger, når information er tilgængelig, når man skal bruge den, og når man er sikker på, at informationen er korrekt. Når digitale workflow benyttes til processer, der involverer kunder og samarbejdspartnere, får man oven i effektiviseringsgevinsterne også nye muligheder for forretningsudvikling.

Bedre planlægning og styring
Man får fuldt overblik over udestående opgaver, og det er nemt at rykke for svar. Systemet kan udsende reminders på e-mail. Man har også mulighed for at måle tidsforbrug, kortlægge flaskehalse og benytte benchmark teknikker. Benyt medarbejderne til de opgaver, hvor de er mest effektive. Det bliver nemt og hurtigt for kollegaer at overtage andres opgaver ved fravær eller spidsbelastninger, og nye medarbejdere bliver hurtigere produktive.

Indbygget kvalitetssikring
Alt for ofte ender kvalitetssystemer med deres procedurer og instruktioner i mapper eller på Intranet uden at give de forventede gevinster. Med TeamLink digitale workflow bliver instruktionerne en del af hverdagen, og præsenteres når de skal anvendes, og kun de relevante dele vises.